Om

Jag heter Johanna och är strax över 40 år, jag har tre barn på 17, 15 och 12.5 år samt en sambo. Vi bor på landet med våra hundar, katter och hästar. Att vara delaktig i mina barns aktiviteter är viktigt för mig och tack vare dem har jag varit ute på långa skogsturer med hästarna samt börjat cykla mountainbike.

Jag älskar att träna både löpning och cykling, det är verkligen något som kan få mig lugn och harmonisk. Det som ger krydda till träningen är att vara med på motionslopp och tävlingar. Dock är jag en otrolig tävlingsmänniska och tyvärr lockar det ibland fram de sämsta sidorna hos mig. Fast det är något jag jobbar med 😉.

Annonser

2 thoughts on “Om

 1. Hejsan. Skulle du kunna berätta mer om hur du mår/känner dig i nacken nu efter operationen, och vilket typ av protes har du? Har din en rörlig i metall eller blev det stelt med burar?
  / mvh Stefan

  • Hej!
   Nacken har varit riktigt bra sedan operationen. Jag har en titanbit som disk, så jag är stelopererad mellan två kotor. Det är inga burar vad jag kan se på röntgenbilden utan den har växt fast. Kagg blev av med all smärta efter operationen och jag hade full känsel i min hand nästan på en gång.

   Jag tränade väldigt mycket bålstabilitet efter operationen och det var nödvändigt, nu när jag har slarvat med den och dessutom slagit i huvudet ett par gånger så har jag ont ibland. Men jag tränar som jag gjorde innan jag fick mitt diskbråck och jag jobbar heltid som sjuksköterska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s