Mörka tankar

Igår hade jag en underbar kväll med mina jobbarkompisar. Vi åt gott och skrattade i massor 😄 Tänk vilken tur jag har som får jobba på världens bästa arbetsplats.

Men idag så anfaller dom mörka tankarna mig! Att jag inte är tillräckligt bra, trevlig, rolig och snäll. Varför ska det vara så här, varför kan jag inte bara njuta av att ha haft det roligt? Frågan jag ställer mig är ju om andra tycker likadant om mig som jag tycker? Fast jag är inte säker på att jag vill veta det. Det skulle vara väldigt skönt att kunna gå ut och springa för att skingra alla dumma tankar och bara lyssna på fåglarnas kvitter 🐥 När jag springer finns det inga problem i världen, det är bara jag, alla vilda och tama djur och vägen som existerar.

Så, nu kom det ytterligare ett depp inlägg, men förhoppningsvis vänder det snart… Jag går och väntar på brevet från Huddinge universitetssjukhus som talar om när det är dags för operation, det vore så skönt att få ett datum så att jag har något att förhålla mig till. Förhoppningsvis blir jag av med värken efter operationen och kan börja om igen. När jag är ”frisk” då ska jag 🚴 och 🏃. Tänk vad jag längtar till dess!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s